Direktor McLarena brani Hamiltona: On je fenomenalan, uvijek je u akciji i zato ga volimo

MCLARENOV direktor Jonathan Neale kaže kako Hamilton ne smije sumnjati u nivo razumijevanja i podrške od strane njegovog tima, bez obzira na poteškoće koje prvak iz 2008. trenutno ima.

Hamilton nije bio na pobjedničkom postolju od pobjede na VN Njemačke u srpnju, te je od tada bio upleten u niz incidenata na stazama, dok je njegov timski kolega Jenson Button ostvario dvije pobjede i došao do drugog mjesta u prvenstvu.

Neale tvrdi kako su iz McLarena davali Hamiltonu maksimalnu podršku, a ne vršili pritisak na njega da ostane u što boljoj formi.

"Lewis je sebi najveći kritičar. Očajnički želi pobijediti te naravno da nije sretan kada ga pobijedi njegov timski kolega ili kada netko drugi pobijedi u utrci ili prvenstvu. Vidio je kako ovo prvenstvo klizi na stranu Red Bulla, mislio je na sebe i bio jako razočaran. Mi bi smo bili razočarani da se nije tako osjećao", rekao je Neale.

"Lewis je fenomenalan vozač. Ima 16 pobjeda. Uvijek je uzbudljiv na stazi, te je uvijek u akciji i zato ga volimo. Mi ćemo se kao i uvijek pobrinuti za njega", nadodao je Neale.

Pročitajte više