REAL MADRID

Dok je Real gubio od Tottenhama, Bale se bavio nečim drugim: "Nije mu dobro"

Foto: Screenshot/Instagram

DOK je Real Madrid igrao protiv Tottenhama u utorak navečer na Audi kupu u Münchenu, otpisani Gareth Bale igrao je golf. Uhvatili su ga fotografi El Confidenciala.

Englezi su inače pobijedili 1:0, Keylor Navas spašavao je madridski klub da poraz ne bude teži, a španjolski mediji ponovno su kritizirali Zinedinea Zidanea. I on se mora boriti s napadima kritičara pa bi mu sad moglo biti i teže nakon Baleova golfa.

Naime, s Velšaninom su mu sve veze pukle, odnos je nepovratno uništen, a Francuz je ovako opravdao izostanak Balea u Njemačkoj.

"Nije putovao s nama jer se nije osjećao dobro. U dogovoru s liječnicima odlučio sam da je bolje da ostane u Madridu", rekao je Zidane uoči Tottenhama.

Bale je, čini se, brzo ozdravio i posvetio se svom omiljenom hobiju, golfu.

Podsjećamo, u petak je njegov menadžer Jonathan Barnett sklopio usmeni dogovor s kineskim Jiangsu Suningu, ali prema Marci, Bale je tražio par dana da razmisli zbog njegove obitelji koja je protiv njegovu odlaska u Kinu, unatoč astronomskim plaćama.

Na kraju je cijeli posao propao pa je Baleova budućnost prilično neizvjesna. U Realu ga trener Zinedine Zidane ne želi, opcija ostanka u prvoj momčadi Blancosa odavno je otpala.

 

Pročitajte više