TRANSFERI

Doznajemo: Nema ponude za Čolaka. Iz Dinamo Kijeva tvrde da je riječ o fake newsu

Foto: Matija Habljak / Pixsell

U MEDIJIMA se danas pojavila informacija da bi Antonio-Mirko Čolak uskoro mogao napustiti Rijeku u velikom, višemilijunskom transferu.

Sportski direktor Rijeke Srećko Juričić za Sportske novosti rekao je da postoji niz ponuda za najboljeg strijelca HNL-a, a prema pisanju istog medija, najozbiljnija je ona Dinama iz Kijeva koja iznosi između četiri i pet milijuna eura. 

Nema ponude

Ipak, kako doznajemo od izvora bliskih ukrajinskom klubu, ne postoji ponuda Dinamo Kijeva za Čolaka te nije izvjesno kako će on završiti u ukrajinskom velikanu. Kako nam kažu iz Ukrajine, riječ je o fake newsu. 

Zasad nije potvrđeno da postoji ijedna ponuda za Čolaka, ali spominju se klubovi iz svih dijelova Europe, posebno oni iz liga Petice kao najatraktivniji interesenti.

Briljirao je u završnici sezone

Podsjetimo, u zadnjoj utakmici prvenstva Čolak je za Rijeku protiv Istre zabio četiri pogotka (4:2) i osvojio titulu najboljeg strijelca HNL-a.

Zabio je ove sezone 20 pogodaka, jednako kao Mijo Caktaš te Mirko Marić. No 26-godišnjak iz Rijeke imao je manju minutažu od Hajdukova kapetana i napadača Osijeka (32 utakmice uz 2508 minuta na terenu) te mu je pripao naslov prvog strijelca lige.

Pročitajte više