Eduardo u momčadi igrača koji ne idu na Euro

EUROSPORTOV portal sastavio je momčad od 11 zvijezda koje neće zaigrati na Europskom prvenstvu. Hrvatski golgeter Eduardo je uvršten, za razliku od bilo kojeg Engleza.

''Eduardov stravičan lom noge jedan je od događaja koji će se najviše pamtiti iz prošle sezone, pamtiti po lošem. Napadač rođen u Brazilu neće igrati do sljedeće sezone'', piše Eurosport, koji je uvrstio najboljeg strijelca Hrvatske u kvalifikacijama za Euro u idealnu momčad igrača koji neće zaigrati na Europskom prvenstvu.

Eurosport se poigrao s ''eksperimentalnom'' formacijom 3-3-4, a na njihovom popisu su:

1. Oliver Kahn (Njemačka), 2. Fabio Cannavaro (Italija), 3. Paul Scharner (Austrija), 4. Alessandro Nesta (Italija), 5. Tomaš Rosicky (Češka), 6. Clarence Seedorf (Nizozemska), 7. Pavel Nedved (Češka), 8. David Trezeguet (Francuska), 9. Eduardo da Silva (Hrvatska), 10. Raul (Španjolska), 11. Francesco Totti (Italija).

Lako je primijetiti da na popisu nema niti jednog Engleza. No, zato je autor teksta Mike Hytner uz Sagnu, Babela, Inzaghija i Figa, među pričuve uvrstio i cijelu englesku reprezentaciju. Objašnjenje je jednostavno: ''Nisu dovoljno dobri!''

Totalsport
Foto: Index

Pročitajte više