EGIPAT TELEFONIRA NA NJEGOV RAČUN Svaki put kada zabije, 11 besplatnih minuta

Foto: Getty Images/Guliver Image

MOHAMED SALAH je u životnoj formi. Fantastični krilni napadač Liverpoola igra i zabija nezaustavljivo, a Egipat je odveo na prvi SP nakon 1990. 

U domovini je obožavan. Ofenzivca Redsa i prvog strijelca Premier League tamo slave zato što je reprezentaciju Egipta odveo na toliko čekani SP, ali i zato što se ističe humanitarnim radom i donacijama potrebitima u domovini.
 
U povijest zemlje zaluđene nogometom Salah se upisao dramatičnim golom iz penala, kada je u sudačkoj nadoknadi zabio za pobjedu 2:1 nad Kongom kojom je Egipat osigurao prvi SP nakon 28 godina.
 
U klubu briljira tijekom cijele sezone, ali zadnja utakmica, prije tri dana protiv Watforda, bila je za pamćenje. Tada je u pobjedi 5:0 protiv Watforda postigao četiri gola. 
 
Tako je došao do čak 32 gola za Liverpool ove sezone. Sjajna brojka i za špica, napadača, "centarfora", dok je za krilo poput Salaha spektakularna. 
 
Mobilni operater Vodafone odlučio je ići sebi na štetu kako bi slavio Salaha.
 
Engleski mediji pišu da će za svaki Salahov gol njihove korisnike u Egiptu nagraditi s 11 besplatnih minuta. Naravno, taj broj na dresu nosi Salah.

Pročitajte više