EKSKLUZIVA RADIJA MONTE CARLO "Neymar je prihvatio ponudu PSG-a!"

Foto: Getty Images / Guliver Image

BOMBA prijelaznog roka samo što nije eksplodirala. Radio Monte Carlo donio je ekskluzivnu informaciju, koja kaže - "Neymar je prihvatio ponudu PSG-a!". Brazilac se jutros u Miamiju gotovo potukao s Nelsonom Semedom na treningu, a odmah nakon toga krenula je priča kako je njegova avantura u Barceloni završena. 

Transfer bi trebao biti službeno potvrđen u ponedjeljak ili utorak, tvrde iz Monte Carla. 

U međuvremenu njegov otac završava pregovore s vlasnicima francuskog doprvaka, koji će morati platiti napadača 222 milijuna eura, koliko iznosi njegova otkupna klauzula. Time će Neymar postati uvjerljivo najskuplji igrač u povijesti nogometa, ispred Paula Pogbe, koji je prošlog ljeta stigao iz Juventusa u Manchester Uniteda za 105 milijuna eura. 

Poznato je i koliko će Neymar zarađivati u Parizu. Čeka ga petogodišnji ugovor vrijedan 30 milijuna eura po sezoni, što znači da će do 2022. godine ukupno samo od PSG-a zaraditi 150 milijuna eura, što je doista čudesan podatak.

Nogometni stručnjaci vjeruju kako će njegov transfer izazvati pravi zemljotres na tržnici, te bi se lako nakon toga mogao realizirati transfer Kyliana Mbappea u Real Madrid od 180 milijuna eura, a Barcelona bi poslije odlaska Neymara mogla krenuti u lov na Paula Dybalu (Juventus) i Philippea Coutinha (Liverpool). 

Sve u svemu, sprema se ludnica u prijelaznom roku. 

Pročitajte više