Englezi nakon Modrićeva gola: Neka sad u Tottenhamu počne raditi ono za što je plaćen

VIJEST da je Luka Modrić, uz Eduarda da Silvu, sinoć odigrao vrlo dobro i spasio Hrvatsku od poraza protiv Izraela nije promakla na Otoku. Modrić je ovo ljeto očajnički želio prijeći u Chelsea pa mu se nije dalo igrati za Tottenham. Europa ligu nije igrao, u Premiershipu je odigrao samo utakmicu protiv Cityja i bio neprimjetan u visokom 5:1 porazu. No, protiv Izraela je pokazao da nije zaboravio igrati i sad engleski mediji očekuju da s takvom formom nastavi u klubu nakon što je završio prijelazni rok.

"Modrić je odigrao cijelu utakmicu bez vidljivih problema s ozljedom i bio je mentalno spreman koncentrirati se i igrati", navodi Daily Mail i dodaje kako Tottenham u subotu protiv Wolverhamptona treba očekivati Modrića koji će konačno igrati:

"Njegova posljednja utakmica za Tottenham, netom prije kraja prijelaznog roka (protiv Cityja) nije bila jedna od najboljih. U subotu će uz sebe imati Scotta Parkera i Emmanuela Adebayora. Čak i ako Modrić vjeruje da će napustiti klub u siječnju, nitko neće profitirati od loših partija tijekom dva prijelazna roka. Pogrešan stav može napraviti puno lošega. Harry Redknapp, Daniel Levy i navijači Spursa očekuju da radi ono za što je plaćen i igra najbolje što može", navodi britanski tabloid..

O Modriću je izvijestila i službena stranica Tottenhama.

"Stvari nisu izgledale dobro za naš hrvatski trio - Luku, Vedrana Ćorluku i Niku Kranjčara koji su bili u početnom sastavu. Vedran i Niko su imali dobre pokušaje, ali igrači Slavena Bilića su bili poljuljani nakon gola Hameda prije poluvremena. Hrvatska je morala pobijediti i Luka ju je vratio prekrasnim udarcem s 27 metara koji je završio u gornjem kutu gola za 1:1- Nakon toga je dodao Eduardu koji je u 55. minuti zabio za 2:1 pa onda za 3:1 dvije minute kasnije. Luka i Niko su odigrali 90 minuta, dok je "Čarli" izašao na poluvremenu umjesto Eduarda", pišu dobro obaviješteni novinari Tottenhamove stranice.

U videu možete pogledati najbolje poteze Modrića iz utakmice s Izraelom i sjajni gol kojega je zabio.

Pročitajte više