TRANSFERI

Englezi: Šeik je dao zeleno svjetlo. Manchester City cilja Mbappea

Foto: Benoit Tessier/Reuters/Guliver Image

MANCHESTER CITY već priprema veliki transfer narednog ljeta, a meta je Kylian Mbappe, tvrde engleski novinari Ian McGarry i Duncan Castles, koji se bave transferima, a njihovu informaciju prenose brojni drugi mediji, poput španjolskog Asa.

City je nakon odlaska Sergija Aguera tražio novog napadača, a prva želja Pepa Guardiole bio je Harry Kane. No Tottenham je odbio sve ponude, nakon čega se klub iz Manchestera povezivao s Cristianom Ronaldom, koji je na kraju iz Juventusa prešao na Old Trafford.

Real Madrid je ovog ljeta pokušavao dovesti Mbappea, a navodno je za njega nudio i oko 200 milijuna eura, ali PSG je odbio iako ugovor sjajnog francuskog napadača u ovom klubu istječe u lipnju naredne godine.

Stoga, već se predviđa da će Mbappe završiti u Realu, klubu za koji navija od malih nogu. No sada se u priču uključio Manchester City, koji još uvijek traži novog napadača.

McGarry i Castles tvrde da je šeik Mansour, vlasnik Cityja, dao zeleno svjetlo da njegov klub krene po Mbappea, s kojim će moći pregovarati već od siječnja, ako on u međuvremenu ne produlji ugovor s PSG-om.

Pročitajte više