Evo gdje je i što radi Livaja nakon što je napustio pripreme reprezentacije

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

MARKO LIVAJA nije običan nogometaš, pokazao je to toliko puta da je već tu činjenicu besmisleno i isticati. Najbolji igrač Hajduka napustio je pripreme hrvatske reprezentacije uoči završnice Lige nacija nakon što ga je u Rijeci tijekom treninga vrijeđalo nekoliko osoba. S priprema je otišao na odmor.

Nema u tome ništa sporno ni čudno, Hajdukova ikona i nema što drugo raditi do početka priprema za novu sezonu HNL-a, ali i onu europsku. Hajdukove pripreme počinju 19. lipnja, a dotad će Livaja puniti baterije. Ono što je malo neobično jest lokacija koju je za to odabrao.

Split je njegova baza

Mnogi bi se na njegovom mjestu poželjeli maknuti što dalje od Hrvatske, ugasiti mobitel i uživati na nekoj lokaciji na kojoj će ih teško netko i prepoznati, ali ne i Livaja. Kako piše niz hrvatskih, a posebno lokalnih medija iz Dalmacije, Livaja je ostao u Splitu.

Danas je viđen kako vozi električni bicikl ulicama grada, a očekuje ga se i na plaži na Zvončacu, gdje i inače provodi ljeta. Ukratko, Livaja je odabrao odmor kod kuće. Isto je učinio i svaki put u ove dvije i pol godine otkako se vratio pa ni sada nije bilo razloga da ne bude tako.

Pročitajte više