Premiership

Evo što se događalo na poluvremenu Unitedovog povijesnog debakla

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED je jako loše otvorio novu sezonu Premiershipa. Momčad nakon tri kola ima svega tri boda i čak 11 primljenih golova, a poraz od Tottenhama (6:1) na Old Traffordu bio je potvrda da stvari ne funkcioniraju kako bi trebale.

Ugledni The Athletic preko svojih izvora iznosi pojedine informacije koje govore da je tijekom poraza od Tottenhama bilo tenzija u svlačionici Manchester Uniteda.

To je sasvim očekivano nakon poraza koji je Unitedov najgori uz poraz iz 2011. godine kada je na Old Traffordu istim rezultatom slavio Manchester City.

Lamelin potez raspametio je igrače

"Nije neobično to da se napadač okrene braniču i upita ga postoji li šansa da sačuvaju svoj gol. Nekada lete i čaše po svlačionici. Takve stvari mogu biti dobre", kazao je The Athleticu jedan od izvora.

Dalje se navodi da Bruno Fernandes nije bio sretan zbog toga što je na poluvremenu napustio teren, a Ole Gunnar Solskjaer ga je tako želio zaštititi prije nego ode nastupati za reprezentaciju Portugala.

Igrači Uniteda bili su razočarani i potezom Erika Lamele koji je isforsirao crveni karton za Anthonyja Martiala. Lamela je prvo udario Martiala nakon čega mu je Francuz uzvratio. Potom je Lamela pao na travu, ali ne odmah. Malo je oklijevao prije pada. To je raspametilo igrače Uniteda.

Igrači nisu okrenuli leđa Solskjaeru, ali sumnjaju je li vrhunski trener

"To je bio majstorski potez Josea Mourinha da ostavi Lamelu na klupi nakon prvog poluvremena", kazao je jedan izvor The Athleticu.

Kada je United primio četvrti gol koji je postigao Son na asistenciju Auriera, David De Gea je upitao Lukea Shawa: "Koji je tvoj problem?"

Evidentno je da pojedini igrači Uniteda ne daju sve od sebe, a jednim od najvećih krivaca smatra se Paul Pogba. Također, navodi se da igrači nisu izgubili vjeru u to da se mogu vratiti nakon loših rezultata, ali da vlada opće mišljenje kako je iza Uniteda još jedan loš prijelazni rok

The Athletic navodi da igrači nisu okrenuli leđa Solskjaeru, ali sumnjaju u to je li on vrhunski trener.

Pročitajte više