LIGE PETICE

Fabregas poručio Real Madridu tko bi bio savršena zamjena za Benzemu

Foto: EPA

KYLIAN MBAPPE se već dulje vrijeme spominje kao velika želja Real Madrida, a glasine o njegovom odlasku iz Paris Saint-Germaina pojačavaju se svakim novinskim člankom o odbijanju produljenja suradnje s pariškim klubom.

Ipak, ima i onih koji savjetuju Real Madridu da pogleda u drugom smjeru tražeći napadačka rješenja za budućnost kluba, odnosno igrača koji bi trebao nadomjestiti Karima Benzemu u bliskoj budućnosti. Harry Kane je savršen izbor za Real Madrid, tvrdi Cesc Fabregas u svojoj kolumni za Telegraph.

Benzema je u prošloj sezoni zabio 30 golova u 46 utakmica, ali ima 33 godine i ugovor koji mu vrijedi samo još za sljedeću sezonu. Otud priče o Mbappeu i ostalim napadačima.

''Već dugo mislim da bi Harry Kane bio savršena zamjena za Karima Benzemu u Real Madridu. Naravno, Benzema je na Europskom prvenstvu ponovno dokazao da nikamo ne ide i da igra vrlo, vrlo dobro, no to što mislim da Kane može preuzeti ulogu od njega u Madridu samo je dokaz koliko ga cijenim. Teško je ondje nositi se s pritiskom, ne može to svaki igrač, ali ako Benzema otiđe ili uspori, Kane bi bio pravi izbor za Real'', siguran je Fabregas.

''Kane je već pet ili šest godina jedan od najboljih napadača na svijetu. Konzistentan je, zabija puno golova i promijenio je tijek mnogih utakmica. Prošle sezone smo vidjeli i da njegova igra napreduje po svim asistencijama koje je podijelio za Tottenham'', dodao je.

Pročitajte više