Ferdinand poručio Unitedu: "Da vam nije palo na pamet..."

Foto: EPA-EFE

PREMA PISANJU španjolskih i engleskih medija, Manchester United namjerava prodati Paula Pogbu Barceloni, nakon što su odnosi na relaciji Pogba - Mourinho postali sve lošiji.

Barcelona je poslala inicijalnu ponudu od 50 milijuna eura plus Yerry Mina i Andre Gomes, ali je klub s Old Trafforda to odbio. No United navodno nije potpuno odbio Barcelonu, već se nada boljoj ponudi. To je čuo i bivši Unitedov stoper Rio Ferdinand, koji je na Twitteru jasno dao do znanja šefovima kluba što misli o njihovom potezu.

"Da vam nije palo na pamet da to dozvolite. Manchester je Pogbin dom. Demantirajte te kritike i radije dovedite Tobyja Alderweirelda", napisao je Ferdinand na Twitteru, nakon što je Pogbin mendažer Mino Raiola izjavio kako želi da Pogba ode iz kluba.

Englezi ne vjeruju da će United prodati Pogbu, već misle da je riječ o Raiolinu pokušaju da Pogbi osigura veći ugovor, sličan onome kakav ima Alexis Sanchez. Čileanac zarađuje 24 milijuna funti na godinu.

Teško je vjerovati da bi se Manchester zaista odrekao Pogbe, koji je odigrao odličan SP i to dan prije kraja prijelaznog roka kad više ne bi imao vremena naći adekvatnu zamjenu.

Pročitajte više