Esport

FIFA 19 napokon ispunila želje Jesseja Lingarda i Wilfrieda Zahe

Screenshot: FIFA 19

NOGOMETAŠIMA je zaista stalo do toga kako izgledaju i kakve ocjene imaju u FIFA igrama. EA Sports obično vrlo brzo reagira na primjedbe ako su utemeljene. Tako se i veznjak Manchester Uniteda Jesse Lingard nadao da će u novoj FIFA-i imati vjerniju frizuru, ali to se nije dogodilo. Požalio se na svom Twitter profilu, a zatim mu se priključio i napadač Crystal Palacea Wilfried Zaha. 

>Znate li čiji su novi dresovi u FIFA-19?

>Zašto hrvatske reprezentacije nema u FIFA-i 19?

EA Sports je izdao novu zakrpu u kojoj je osvježio izgled više od 50 likova u igri. Među njima su se našli Jesse Lingard i Wilfried Zaha, koji su se prije izlaska FIFA-e 19 požalili na frizure u igri. I dok EA Sports zaista reagira na primjedbe igrača kada je u pitanju izgled njihovih likova u igri, puno su stroži kada igrači traže bolje ocjene. To nogometaši obično sami moraju zaslužiti na terenu. 

Lingard i Zaha su odmah reagirali na društvenim mrežama kada su vidjeli svoje nove frizure u igri. 

Uz bolji izgled likova, nova zakrpa za FIFA-u 19 donijela je promjene i kod finesse udaraca iz prve ovisno o tome iz kojeg smjera lopta dolazi igraču, je li on pod pritiskom ili je slobodan. Nova zakrpa popravit će i ponašanje golmana u igri, što bi trebalo smanjiti neželjene i frustrirajuće pogreške, primjerice, kada golman gurne loptu prema naprijed umjesto da je pokupi u ruke. Više detalja o novoj zakrpi možete pronaći na službenoj stranici

Pročitajte više