Fiorentini: Hajduk ima "malu ulogu favorita"

DIREKTOR Hajduka Fredi Fiorentini u kratkom je razgovoru za Index.hr komentirao nastavak HNL-a, te je pokušao primiriti euforiju koja se u zadnje vrijeme stvara oko "magičnog Hajduka".

"Favoriti za osvajanje prvenstva su svi oni koji se plasiraju u Ligu 6, a trenutno malu ulogu favorita ima Hajduk jer je prvi na tablici." - kazao nam je Fiorentini.

Što se tiče prijelaznog roka, Fiorentini tvrdi da je "na papiru najviše igrača došlo u Hajduk, ali favoriti na papiru ne moraju biti favoriti u stvarnosti".

Direktor "bilih" nije se želio upuštati u prognoze rezultata subotnjih utakmica 1. HNL. Kazao je samo kako su domaćini uvijek u prednosti, pa dodao kako će veliku ulogu igrati vremenski uvjeti.

Inače, Hajdukova momčad na čelu s Blažem Sliškovićem danas je otputovala u Osijek, gdje će u subotu s početkom u 17:15 igrati protiv istoimenog domaćina.

Uoči odlaska, najzvučnije pojačanje Hajduka u zimskom prijelaznom roku, bivši Dinamov kapetan Niko Kranjčar izjavio je kako se ne boji teškog terena koji bi ih mogao dočekati.

"Za nas bi bio veliki minus ako ćemo morati preskakati igru, ali moramo se prilagoditi. Kako nama tako će biti i njima. Tko to kaže da ćemo se tek tako prošetati? Kakva su to razmišljanja? Zapravo sam zgrožen davanjem takvih izjava unaprijed. Treba vjerovati da možemo doći do tri boda, to nam je prva i najvažnija utakmica, ali ne smijemo smetnuti s uma kako Osijek ima kvalitetu i siguran sam da će nam biti neugodan protivnik." - komentirao je Niko Kranjčar, stoji na službenim stranicama Hajduka.

Arhivska fotografija

Pročitajte više