FOTO Mladi pobijedili starije na posljednjem treningu uoči Argentine: "Pregazili, pobijedili pa prošetali"

Foto: Hina

HRVATSKI nogometaši odradili su posljednji trening uoči utakmice s Argentinom, koja se igra u četvrtak od 20 sati na stadionu u Nižnjem Novgorodu.

Izbornik Zlatko Dalić izveo je igrače na teren nakon presice na kojoj je otkrio što će reći igračima uoči okršaja s Messijem i Argentincima.

Dalić, kao ni njegov kolega na klupi Argentine Sampaoli, nije želio otkriti koga će izvesti na teren protiv najtežeg suparnika.

Hrvatska je vodeća momčad u skupini nakon pobjede protiv Nigerije u prvom kolu, a Argentinci su odigrali 1:1 s Islandom i ugrozili plasman u drugi krug SP-a.

Hrvatsku je između dvije utakmice zadesio veliki skandal s Nikolom Kalinićem, koji je zbog problema s leđima i sukoba s izbornikom Dalićem bio prisiljen napustiti kamp reprezentacije i Rusiju. Usprkos incidentu, u svlačionici Hrvatske i dalje vlada dobro raspoloženje.

Na posljednjem treningu Dalić je ponovo podijelio momčad na stare i mlade, a ovaj put je dvoboj pripao mlađim igračima. Otkrio je to Andrej Kramarić na Instagramu, gdje je napisao: "Pregazili, pobijedili pa prošetali. #Mladigaze #starcikokomarci"

Za mlade su igrali Šime Vrsaljko, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Duje Ćaleta-Car, Filip Bradarić, Tin Jedvaj, Josip Pivarić, Marko Pjaca, Ante Rebić i Lovre Kalinić. Pobijedili su 4:0.

 

Pročitajte više