LIGE PETICE

Gary Neville bijesan na zvijezde Uniteda: "Nije vam ovo tombola"

Foto: Getty Images / Guliver Images

MANCHESTER UNITED je u posljednjoj utakmici 2. kola Premiershipa na gostovanju kod Wolverhamptona odigrao 1:1, a mogli su stići do pobjede da je Paul Pogba realizirao penal u drugom dijelu.

Njegov pokušaj obranio je Rui Patricio, a na terenu se činilo da je Pogba vodio debatu s Rashfordom tko će pucati jedanaesterac. Pogba je preuzeo odgovornost na sebe, promašio, a mnogi su mu to zamjerili pogotovo jer je Rashford pogodio penal u 1. kolu u razbijanju Chelseaja 4:0.

Jedan od onih koji nije mogao vjerovati što se događa bio je Gary Neville, legenda Uniteda.

"Prije nego što je penal izveden bio sam bijesan. Prošli tjedan Rashford je pucao penal i tada je dvojac imao dugi razgovor. Nisam siguran je li tada Rashford uzeo penal Pogbi pa je sada Pogba uzvratio, ali ne sviđa mi se cijela situacija jer su ponovno dugo pričali. Zašto postoji debata o tome tko će pucati penal? To se nikada ne bi trebalo dogoditi", rekao je Neville u analizi nakon susreta pa nastavio:

"Pogba je promašio četiri penala u zadnjih godinu dana. Pomisliš da je imao svoju priliku. Rashford ga je zabio prošli tjedan, trebao je ponovno pucati! Nema vođe na terenu. Tamo je Daniel James, Anthony Martial, oni ne mogu odlučiti pored Pogbe i Rashforda. Izvodiš penal za Manchester United. Ovo nije tombola. Ne igraju petogodišnjaci na terenu."

Pročitajte više