Gazzetta oduševljena Perišićem: "On je duša Nerrazzura"

Foto: EPA-EFE

INTER je jučer u 24. kolu Serie A kod kuće pobijedio Sampdoriju 2:1, a Ivan Perišić bio je jedan od najboljih igrača ekipe Luciana Spallettija.

S time se slaže i talijanska Gazzetta koja je Perišića istaknula kao najboljeg pojedinca utakmice. Perišić je odličnu partiju okrunio sjajnom asistencijom za D'Ambrosija u 73. minuti. 

"Teško je vjerovati da je slučajnost to što je Ivan ponovno postao Grozni bez Icardija u ekipi. Prošle sezone dvojac se dobro slagao, ali ove sezone postoji puno napetosti između njih. Ovo je bio Perišić svjetske klase. Driblao je, borio se, pucao na gol i oduzimao lopte. On je duša Nerazzurra", ističu Talijani.

Mauro Icardi je jučerašnju pobjedu odgledao s tribine nakon što je izbačen iz momčadi Intera te mu je oduzeta kapetanska traka. Icardi, čija je menadžerica njegova supruga Wanda Nara, već dulje odbija produljiti ugovor s Interom jer traži više novca, a Wanda praktički ucjenjuje klub koji je izgubio strpljenje i oduzeo mu kapetansku vrpcu. 

Jučerašnju pobjedu odgledao je s tribina stadiona u društvu žene, a Perišićevi problemi s Icardijem počeli su nakon što je Wanda na televiziji rekla kako hrvatski reprezentativac želi otići iz Intera zbog osobnih problema. Perišić se jako razljutio, navodno urlao na Icardija. Rekao mu je da poruči ženi da prestane javno pričati o njemu. Talijanski novinar, Franco Ordine, tvrdi da je Argentinac zbog tog sukoba ostao bez kapetanske trake te je izbačen iz momčadi.

Pročitajte više