Gerrard: Slijedi najvažnija utakmica naših života

STEVEN GERRARD i Frank Lampard uvjereni su kako se njihova momčad može preko Hrvatske kvalificirati na Europsko prvenstvo. Povratnik u englesku reprezentaciju Frank Lampard uvjeren je da njegova momčad može u srijedu na Wembleyu pobijediti Hrvatsku, a Steven Gerrard za susret s Hrvatskom kaže kako se radi o najvažnijem susretu u njihovim životima.

Posljednja šansa za kartu koja vodi na EURO

"Pružena nam je posljednja šansa i to je velika motivacija za sve nas. Svi moraju dati sve od sebe kako bi iduće ljeto bili u Austriji i Švicarskoj. Ako se ne kvalificiramo to će biti jako frustrirajuće", kazao je Gerrard.

Gerrard za britanske medije priznaje kako je nakon poraza od Rusije bilo teško biti engleski reprezentativac. "Užasno je frustrirajuće biti u situaciji kad ovisiš o drugima. To nam se nije smjelo dogoditi",  dodaje Gerrard.

"Mi želimo biti na velikim turnirima i zato u srijedu moramo to zaslužiti pravim rezultatom. Svi razmišljamo i gledamo prema jednoj od najvažnijih utakmica u našim životima",  zaključio je Gerrard.

"Možemo pobijediti Hrvatsku"

"Sad je sve u našim rukama. Uvijek u važnim utakmicama odigramo kako treba, pogotovo ovim kvalifikacijskim, pa sam siguran da ćemo uspjeti i protiv Hrvatske", govori Lampard za britanske medije. Inače, Englezima je potreban samo bod kako bi se plasirali dalje.

"Možemo pobijediti Hrvatsku. Znamo da naša momčad ima snage za to. Činjenica da su se rezultati poklopili tako da ipak imamo šanse za plasman, velika je motivacija za sve igrače", dodaje Lampard.

Lampard, koji se u reprezentaciju vratio prije desetak dana, igrao je u prijateljskom susretu protiv Austrije. "Menadžer je rekao kako mu se čini da igram najbolje u svom životu,  slažem se s tim. Tako se i osjećam."

A.H.
Foto: AFP

Pročitajte više