TRANSFERI

Goal: Ovo su detalji ugovora koji Mandžukića čeka u Unitedu

Foto: Getty Images

ČELNICI Manchester Uniteda vjeruju kako će već u siječnju, nakon što ljetos nisu uspjeli, dovesti Marija Mandžukića u Premiership, piše Goal.

Navodno hrvatski napadač nije bio zadovoljan plaćom koju su mu nudili čelnici Uniteda i odlučio je odbiti ponudu. Nakon toga je ostao u Juventusu, gdje za njega više nema mjesta jer ga Sarri nema u svojim planovima. Pokušao je nedavno napustiti klub i otići u Katar, ali i taj transfer je propao zbog uvjeta u kojima bi ondje trebao raditi i trenirati.

Problem je bila plaća, sada izgleda više nije

Hrvatski napadač odbio je transfer u Katar premda mu se u posljednjoj ponudi nudilo devet milijuna eura godišnje, čime bi bio najplaćeniji hrvatski nogometaš u povijesti. Sada će izgleda ipak u United, za gotovo dvostruko manju plaću. 

United za njega nudi 11 milijuna eura, a Mandžukić bi trebao potpisati ugovor na 18 mjeseci, do ljeta 2021. godine, koji bi mu osigurao godišnju zaradu od pet milijuna eura. Ovi uvjeti trebali bi zadovoljiti sve strane, a Mandžukić će u Manchesteru imati priliku još jednom pokazati što zna. 

 

 

Pročitajte više