transferi

Goal: Za Mandžukića nema mjesta u novom Juventusu, prodat će ga

Foto: Guliver Image/Getty Images

MARIO MANDŽUKIĆ u travnju je produljio ugovor s Juventusom do 2021. godine, ali unatoč tome u sljedećem prijelaznom roku mogao bi napustiti klub. 

Ako Juventus, kako se očekuje, preuzme Maurizio Sarri, za 33-godišnjeg hrvatskog napadača vjerojatno neće biti mjesta u toj momčadi. 

Romeo Agresti, Goalov novinar koji prati Juventus, otkriva da Mandžukić nije tip napadača kakve voli Sarri i da bi prodaja Hrvata otvorila vrata za povratak Gonzala Higuaina.

Argentinski napadač proveo je u Juventusu dvije sezone, ali je dolaskom Cristiana Ronalda otišao prvo na posudbu u Milan, a zatim i u Chelsea. 

Higuain, koji je te 2016. godine postao najskuplji nogometaš u povijesti talijanskog nogometa, još uvijek je pod ugovorom s Juventusom i talijanski prvak ga može vratiti iz Londona.

Embed from Getty Images

Agresti je uvjeren da će to i napraviti jer Sarri i dalje ima sjajan odnos s Higuainom koji je pod njegovim vodstvom u Napoliju postao najbolji strijelac Serie A. 

"Prodaja Mandžukića, za kojeg postoji nekoliko zainteresiranih klubova, Juventusu bi donijela novac za nekog od mladih igrača kojeg bi razvijali uz Ronalda i Higuaina", piše Goal.

Mandžukić je u Juventusu od 2015. godine, a ranije je igrao za Marsoniju, Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern i Atletico. Nakon Svjetskog prvenstva prošle godine i osvajanja srebra oprostio se od hrvatske reprezentacije kako bi se posvetio klupskoj i imao više vremena za odmor.

Pročitajte više