Goodyear liga: Cibona VIP - Krka, Zadar - Banjalučka pivovara...

DRUGO kolo Goodyear lige igra se već danas, samo tri dana nakon početka natjecanja. Cibona i Zadar dočekuju Krku, odnosno Banjalučku pivovaru. U srijedu igraju Pivovarna Laško i Split CO, te Union Olimpija i Zagreb.


17h

 

 

 

Visoka pobjeda Cibone u prvoj utakmici Goodyear lige protiv favorita ljubljanske Olimpije donijela je igračima samopouzdanje uoči nastavka. Današnji protivnik, slovenska Krka u prvom susretu izgubila je na domaćem terenu od Širokog pa će danas sigurno dati sve od sebe da dođe do prve pobjede.

No, Vukovi ne namjeravaju posustati, žele i dalje nastaviti pobjednički niz. No, bez kapetana Slavena Rimca morat će više potruditi. Rimčeva ozljeda još nije do kraja sanirana, pa će ga trener Anzulović malo pričuvati, jer je u subotu na rasporedu utakmica s Crvenom Zvezdom. A i na posljednjoj utakmici bilo je vidljivo da se Rimac pazio, nijej išao svom snagom.

James Penn, očekivan kao veliko pojačanje, protiv Olimpije postigao je tek 2 koša.


20h

 

 

 

Prvu utakmicu Zadrani su igrali u Ljubljani kod Geoplina, i pobijedili su 12 razlike. Banjalučka pivovara dočekala je Zagreb i također pobijedila, ali s 10 razlike.

Premijeran susret Zadrana pred domaćom publikom u novoj sezoni ne bi trebao predstavljati problem domaćinu. Prvak će morati pazit na braniče i krila Banjalučana.


20h

 

 

 


20h

 

 

 

U srijedu:


18h

 

 

 


20h

 

 

 


20.15

Pročitajte više