Goran Ljubojević bliži Hajduku i Bayernu nego Dinamu?

IAKO je priča o transferu Gorana Ljubojevića prema nekima već bila gotova, čini se da odredište talentiranog napadača neće biti poznato do posljednjeg dana prijelaznog roka – 15. lipnja.

Naime, Slobodna Dalmacija piše kako je Hajduk blizu angažiranja Gorana Ljubojevića i Gorana Vlaovića, a u svojim bi redovima željeli i Daniela Pranjića, koji je također na popisu Mamićevih želja.

Čini se kako je za Gorana Ljubojevića zainteresiran i bundesligaš Bayern.

Da se u Njemačkoj raspliće priča o transferu mladog hrvatskog golgetera svjedoči i činjenica da se tamo nalaze i roditelji reprezentativca, te njegov menadžer Predrag Naletilić.

"Šanse su 50-50", rekao je Goran Ljubojević o izgledima za transfer u Dinamo i Hajduk, iako je navodno Ljubojević prošli tjedan prihvatio ponudu Dinama od 200.000 eura.

No, umiješa li se Bayern, niti Dinamo niti Hajduk neće imati apsolutno nikakve šanse da u svoj redove dovedu Ljubojevića kojem je navodno "Bundesliga san snova".

"U Osijeku sigurno ne ostajem! Sve se mora znati do 15. lipnja, do tog dana sam sebi dao rok za odluku. Jedina Dinamova prednost je što su me oni ranije zvali, ali to ne mora ništa značiti" – prenosi Slobodna Dalmacija riječi Gorana Ljubojevića.

Navodno je mladom napadaču miliji bijeli dres od modrog, a prema Slobodnoj Dalmaciji dječački mu je san igrati pred prepunim Poljudom.

Za Ljubojevića nije nevažno niti gdje će njegov suigrač u klubu i reprezentaciji Danijel Pranjić nastaviti karijeru. Iako je i za njega već bilo gotovo sigurno da će karijeru nastaviti u Dinamu, do 15. lipnja još je puno vremena, a otkada je u igri i Hajduk njegova krajnja destinacija za iduću seoznu je nepoznanica. 

Što se tiče Gorana Vlaovića, lako je moguće da dođe u Hajduk, slobodan je igrač, a ranije je već najavio povratak u Hrvatsku.

Pročitajte više