Goran "u inozemstvu", Pilić "bolestan", ali "sve je u najboljem redu"

HRVATSKA teniska reprezentacija danas bi trebala dobiti novog izbornika. Nada da će Goran Ivanišević ili Nikola Pilić promijeniti svoje stavove potpuno je ugasla, pa će se na sjednici Upravnog odbora kalkulirati s imenima Saše Hirsžona, Nikice Nadalija i Gorana Prpića.

Ukoliko predsjedniku HTS-a Radimiru Čačiću bude po volji, možda se na repertoaru nađu i neki novi, njemu dragi kandidati. Čini se da je malo koga briga za volju pobjednika Davis Cupa, koji su savezu preko medija, ali i izravno uputili svoj apel.
Glasnogovornica saveza Marina Mihelić nije nam htjela odati pojedinosti vezane za današnji sastanak, ali za nju pojedinosti nisu kako na njemu neće biti Ivaniševića i Pilića.

Podsjetimo, za 16. siječnja najavljen je sastanak Pilić - Ivanišević - Čačić, iako smo znali da do pregovora između najeksponiranijeg medijskog trojca u ovom trenutku zapravo neće doći.

"Pilić je bolestan, Ivanišević je negdje u inozemstvu. No, telefoni stalno rade i sve je u najboljem redu." - kazala je Mihelić u razgovoru za Index.

"Sastanak Upravnog odbora zakazan je za 17, a tiskovna konferencija za 19 sati. Prije toga ne mogu vam puno reći, dođite na presicu, bit će nam drago..." - dodala je glasnogovornica.
Milo za drago, rekli bi...

D.R.

Pročitajte više