STIPE MIOČIĆ

Gospodin Miočić. Umjesto da nabrijava revanš za naslov, oduševio je ovim potezom

Foto: Screenshot (Facebook)

DANAS je potvrđeno kako će Stipe Miočić nakon više od godinu dana dobiti zasluženi revanš za naslov teškaškog prvaka UFC-a protiv čovjeka koji ga je nokautirao i uzeo mu pojas, Daniela Cormiera.

Miočiću se zamjeralo da nije dobio šansu prije jer nije "marketinški isplativ" UFC-u i donosi kompaniji premalo dolara. Netko drugi bi nakon takve kritike poslije današnje objave o revanšu požurio na društvene mreže kako bi "nabrijao" atmosferu za borbu protiv Cormiera i tako pokušao povećati interes za tu borbu što bi svima uključenima donijelo više dolara. Gospodin Miočić nije takav. Na svojim profilima je zahvalio kolegama vatrogascima povodom jučerašnjeg nacionalnog dana vatrogasaca u Americi.

"Svoj mojoj braći i sestrama, nadam se da ste imali blagoslovljen dan jučer. Hvala vam za vašu službu i žrtvu", napisao je Miočić.

Podsjetimo, američki Hrvat nije prestao biti vatrogasac u svom Clevelandu i nakon što je postao UFC prvak. 

"Vatrogasac sam 10 godina, vrijeme je prošlo u trenu. Volim taj posao, dečki iz postaje su super. Kao braća smo. Ne radim to zbog novca, UFC je moj poslodavac, ali biti vatrogasac je moja ljubav i strast. Ako nikad niste ušli u požar ili spasili nečiji život, onda to nikako ne možete razumjeti. Volim biti vatrogasac i pomagati ljudima. Radio sam naporno kako bih postao vatrogasac da bih odustao od toga", rekao je jednom Miočić.

Pročitajte više