Gvardiol vodi City prema naslovu. Evo što je izjavio nakon novog gola

Foto: Profimedia

JOŠKO GVARDIOL (22) je ponovno zabio gol za Manchester City. Hrvatski stoper bio je precizan u 32. minuti na gostovanju kod Nottingham Foresta u susretu 35. kola engleske Premier lige. Kod kornera je sjajno pročitao let lopte i iznenadio stopere domaće momčadi pa matirao nemoćnog golmana. Pogodak pogledajte OVDJE. Do kraja je pao još jedan gol, a postigao ga je Erling Haaland u 71. minuti za konačnih 2:0.

City je sada drugoplasirana momčad Premier lige te zaostaje jedan bod za vodećim Arsenalom koji je danas slavio 2:3 na gostovanju kod gradskog rivala Tottenhama. Međutim, City ima utakmicu manje te se nameće kao glavni favorit za osvajanje naslova prvaka. Ta zaostala utakmica je također gostovanje kod Tottenhama, a izvan te utakmice do kraja sezone su ostala još samo tri kola.

Gvardiol: Bilo je teško zbog suhog terena 

Nakon utakmice Gvardiol je za Sky Sports izjavio sljedeće: "Bilo je stvarno teško. Znali smo od početka utakmice da će biti tako, pogotovo s ovakvim terenom, koji je bio stvarno suh. Nisam očekivao da ću postići gol, ali našao sam se u dobroj poziciji. Do kraja sezone su ostala još četiri kola i moramo se usredotočiti na sebe kako bismo osvojili naslov."

Grafika: Sofascore

 

Pročitajte više