Hajduk opet jedini nije čestitao Modriću, ranije objasnili zašto to neće učiniti

Miranda Cikotic/PIXSELL

NAJVEĆI hrvatski klubovi odmah su čestitali Luki Modriću na Zlatnoj lopti France Footballa.

Dinamo, Osijek i Rijeka na Facebooku su posvetili objavu kapetanu Hrvatske, no čestitka Modriću nije stigla iz Splita. Hajduk je ponovno od velike četvorke HNL-a jedini preskočio to učiniti.

Luka Modrić je osvojio Zlatnu loptu

No oni su to i najavili već u rujnu kad je Modrić osvojio FIFA-inu i UEFA-inu nagradu za najboljeg igrača prošle sezone. Tada su se posljednji oglasili na Facebooku ovim priopćenjem, koje, očito, vrijedi i za ovu situaciju.

"Polako, ali vrlo ozbiljno poprima apsurdnu, a bit ćemo toliko slobodni pa kazati i - smiješnu, konotaciju svaka situacija oko toga tko je kome, kako, zašto i zbog čega na nečemu čestitao ili možda nije. Isto tako, sada već pa kronično forsirano potenciranje teze među najširom javnošću kako je HNK Hajduk nekome čestitao i na koji način na nekom rezultatu te na tome prikupljanje bilo kakvih poena, ovakvih ili onakvih, smatramo neprimjerenim pa i štetnim.

HNK Hajduk je čestitao i čestitat će svakom pojedincu ili grupi koji su na bilo koji način vezani uz Klub ili grad Split. Bilo kakvo trgovanje jeftinim poenima nas ne zanima.

HNK Hajduk Split"

Nevjerojatna snimka: Modrić kao dječak čuva koze na Velebitu

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Luku Modrića instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Luka Modrić

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

Pročitajte više