hajduk

Hajdukovi navijači podijeljeni oko cijena pretplata: A Dinamo je sve uključio...

Foto: Marin Šabić/Pixsell

HAJDUK je danas objavio cijene godišnjih ulaznica za sezonu 2022./2023. koje u prodaju kreću u ponedjeljak, 11. srpnja, šest dana prije prve utakmice u novoj sezoni SuperSport HNL-a u Puli protiv Istre. Hajduk je svojim navijačima ponudio godišnje ulaznice za sve tribine.

Cijene Hajdukovih godišnjih ulaznica:

VIP Silver 7500 kuna (uključuje catering)

Zapad Premium 3000 kuna (uključuje catering)

Zapad 1500 kuna

Istok 1200 kuna

Sjever 750 kuna

Jug 750 kuna (za djecu do 14 godina 200 kuna)

No za razliku od Dinamovih, Hajdukovi navijači neće s godišnjim ulaznicama moći na eventualne utakmice u skupini Konferencijske lige. Godišnje ulaznice vrijede samo za 3. pretkolo Konferencijske lige, a navijači će odvojene ulaznice morati kupiti i za utakmice play-offa, no imat će pravo prvokupa.

Reakcije Hajdukovih navijača na objavu cijena ulaznica na društvenim mrežama su podijeljene. Puno je navijača koji ulaznice smatraju preskupima, osobito zato što ne vrijede za sve europske utakmice, dok drugi smatraju da su cijene opravdane. Prenosimo neke komentare.

"Dobro je, nema straha da će mi netko uzeti mjesto ako ne kupim odmah."

"Sramotne cijene u doba kad sve poskupljuje, kad su oborena rekordi po broju članova i pretplata, kad vas na svako gostovanje prati veliki broj navijača. A vi dižete cijene maksimalno da biste što više zaradili. Palac dolje."

"Nadam se da ćete opravdati cijene."

"Pretplatu ću uzeti taman i da je 5000 kuna. Takav sam, lud, volim ovaj klub više od života. Ali, skok vam je ogroman s obzirom na to koliko je pretplata koštala prošle sezone. Isto tako ove sezone očekuje boom, da date sve od sebe i da dignemo trofej, a ne da prdnete poslije Velike Gospe."

"Bog te vidio, gledali bi Livaju, Krovinovića, Kalinića, a skupe im karte! Koja smo mi žgadija."

"I da je 1000 kuna pretplata i dalje ću je kupovati. I majice i japanke i jogurte i smokije... Sve za Hajduk."

"Jebeni Dinamo sve moguće uključija u cijenu i da ih bolesno ispod cijene. Jebe mi se za Dinamo, ali stari ne možeš nam to raditi. Jebate, nisam Rockfeller, moram točiti i gorivo."

"Pretplatu ću uzeti jer uzimam više od desetljeća, ali skok je ogroman. Ne kažem da prošle sezone cijene nisu bile preniske, ali ovakav skok je trebalo jasno najaviti i iskomunicirati sa članovima. Ovako ostaje prilično gorak okus u ustima."

"Muči i plati. Skupo je, ali moramo pogurati. Sad je najbitnije."

Pročitajte više