Hoće li Van Gaal ovo preživjeti? United prokockao dva gola prednosti u Newcastleu

Foto: Hina

MANCHESTER UNITED je u 21. kolu Premierlige odigrao 3:3 s Newcastleom iako je imao dva gola prednosti.
 
Već u devetoj minuti United je poveo nakon što je Rooney rutinski realizirao jedanaesterac, a prednost gostiju je povećao Jesse Lingard poslije sjajne asistencije Rooneyja.
 
Povratak Newcastlea
 
Tri minute prije kraja prvog dijela domaći su smanjili nakon lijepe akcije golom Georginija Wijnalduma, a u 67. stigli i do izjednačenja iz jedanaesterca preko Aleksandra Mitrovića.
 
Nakon izjednačenja imali su domaći nekoliko prilika za potpuni preokret, a nakon što ih nisu iskoristili kaznio ih je Rooney topovskim udarcem s 20 metara. 
 
Dummet prvim golom sezone uručio otkaz Van Gaalu?
 
Izgledalo je tada da će United na krilima sjajnog Rooneyja ipak izvući pobjedu, ali u posljednjoj minuti je Paul Dummett bombom sa 16 metara i svojim prvim golom u sezoni donio bod Newcastleu. Ovim remijem je menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal korak bliže otkazu...
 


 
Lescott za pobjedu Ville, prvu nakon kolovoza
 
Aston Villa je u drugoj utakmici s minimalnih 1:0 pobijedila Crystal Palace, a junak domaćih je Joleon Lescott, koji je u 58. minuti zabio jedini gol na utakmici nakon ubačaja iz kuta. Ovo je prva pobjeda Ville nakon kolovoza prošle godine.
 
 


 

Pročitajte više