HRVATSKI GLADIJATOR Duvnjak podigao trofej u posljednjoj utakmici prije operacije

Foto: Blazenko Lackovic/Instagram
  
DOMAGOJ DUVNJAK osvojio je jučer njemački kup sa svojim Kielom iznenađujućom pobjedom protiv Flensburga u finalu. Hrvatska zvijezda bila je prvo ime utakmice sa sedam golova i asistencijom.

Bila je to Duvnjaku posljednja utakmica prije operacije koljena koja ga čeka već sljedećeg tjedna. To je i dobra vijest za hrvatsku reprezentaciju jer bi se Duvnjak trebao oporaviti na vrijeme prije Europskog prvenstva u Hrvatskoj sljedećeg siječnja.

Njemački mediji hvale Duvnjakovu igru, pišu o "modernom gladijatoru" i kapetanu koji je "pokazao svjetsku klasu u obrani i napadu". U jednom trenutku Duvnjak je ostao ležati na parketu, a njegovi suigrači pogledima su otkrivali da su vrlo zabrinuti, liječnici su poletjeli prema njemu, a Dule samo odmahnuo.

"Koljeno mi je bolje. Želio sam igrati, a nije bilo nikakvog rizika jer su mi liječnici rekli da ne može biti gore nego što jest. Ipak, bol će me opet uhvatiti, znam to. Zato idem na operaciju već sljedećeg tjedna", rekao je Duvnjak nakon što je otplesao slavljenički ples s novim trofejem.

Nakon operacije u Kielu čeka ga čak od šest do devet mjeseci rehabilitacije.

Pročitajte više