Ibričić: Ni sam ne znam zašto igramo katastrofalno, kao da nas je netko prokleo

OVAKO očajan starta Hajduka u novoj sezoni malo tko je mogao očekivati. Na Poljudu je već odavno upaljena crvena lampica, Bijeli u pet utakmica Hnl-a nikoga nisu uspjeli svladati, a iz Europe su ekspresno ispali od Žiline. Ni Senijadu Ibričiću nije jasno zašto Splićani ne mogu nikoga dobiti.

"Kao da nas je netko prokleo, ne mogu drugačije objasniti za ono što nam se dogodilo na početku sezone. Imamo dobru momčad i bio sam uvjeren da ćemo se ravnopravno boriti s Dinamom za naslov, a nakon samo pet kola smo daleko. Nadam se da će promjene koje su se dogodile u klubu donijeti rezultat i da ćemo početi pobjeđivati jer situacija je uistinu katastrofalna", rekao je Ibričić za Dnevni avaz.

Novi trener Edoardo Reja porazom od Rijeke počeo je svoju misiju na klupi Hajduka. Reja je Ibričića vratio na njegovu prirodnu poziciju, kod Miše je Ibro igrao napadača.

"Vidi se da je Rejo dobra i iskusan trener, pravi Talijan sa 30 godina iskustva. Promijenio je formaciju i sad igram polušpicu s Anasom Sharbinijem, a ispred nas je njegov brat Ahmad. Nažalost, prije meč s Rijekom neki primitivci su ih napali i udarili Ahmada. Ne znam što se treba dogoditi da nam krene. Nadao sam se da ćemo na Kantridi pokazati pravo lice, ali nismo. Rijeka nam je stvorila dvije kontre i napravili smo dva jedanaesterca. Ostaje nam jedino da još više treniramo i pokušamo se izvući iz krize", misli Hajdukov  fantazista.

Ibričić se osvrnuo i na nastup u reprezentaciji gdje je standardni član. Izabranici Ćire Blaževića pred sobom imaju kvalifikacijske utakmice protiv Armenije i Turske.

"Armeniju moramo pobijediti, a onda protiv Turaka ići na sve ili ništa. Gostima nije lako u Zenici i to je naša prednost, sigurno će biti paklena atmosfera. Kad smo svi na okupu, teško nas netko može svladati. U Armeniji će nam nedostajati Misimović, zato cijela momčad mora dati sve od sebe da nadomjestimo njegov nedostatak. Vjerujem da Džeko i Ibišević svima mogu zabiti gol i siguran sam da imamo kvalitetu za drugo mjesto u skupini", zaključio je Ibro.

Pročitajte više