Ibričića u Splitu oduševila kuharova tetovaža: "Svaka ti čast, majstore"

Foto: Screenshot Facebook

SENIJAD IBRIČIĆ jedan je od najboljih igrača Hajduka u posljednjih 20 godina. Premda je iz Splita otišao prije devet godina, Ibričić među navijačima Hajduka ima mitski status.

Nogometaš slovenskih Domžala više je puta znao reći kako mu je želja nakon karijere živjeti u Splitu, a koliko ga navijači i dalje vole pokazuje primjer otprije nekoliko dana.

Ibričić je sa suprugom na odmoru u Splitu i posjetio je jedan restoran, a kad ga je vidio kuhar, odmah je došao do njega i pokazao mu tetovažu na kojoj veliki Senijad slavi gol Hajduka pred Torcidom na Poljudu. 

"Svaka čast, majstore. Hvala ti", rekao mu je Ibričić.

Ibričić, danas 34-godišnjak, igrao je za Podgrmeč, Zagreb, Hajduk, Lokomotiv Moskvu, Gaziantepspor, Kasimpasu, Erciyesspor, Vardar, Karsiyaku, Sepahan, Koper i Domžale, u kojima je od 2017. godine.

U Hajduk je došao 2008. godine iz Zagreba, a Split je napustio 13. siječnja 2011. kada je prešao u ruski Lokomotiv iz Moskve.

Nagradu Torcide Hajdučko srce osvojio je 2010. godine, a za reprezentaciju BiH odigrao je 44 utakmice, zabio četiri gola te sudjelovao na Mundijalu 2014. u Brazilu.

 

Pročitajte više