Igor Tudor dovodi zaboravljenu Barceloninu zvijezdu u Galatasaray

Foto: Guliver Image/Getty Images

HRVATSKI trener na klupi turskog prvoligaša Galatasaraya Igor Tudor pokazao je interes za dovođenjem posrnule Barcine zvijezde Arde Turana.

U Barceloni više ozbiljno ne računaju na turskog reprezentativca, a hrvatski trener bi ga rado vidio u svojim redovima. 30-godišnji veznjak nije se puno naigrao u posljednjih godinu dana, a svađao se i s bivšim turskim izbornikom Fatihom Terimom te je fizički napao jednog novinara pa je tako ispao iz svih kombinacija trenera Valverdea. 

 
Turan je nakon silnih problema ipak pokazao želju za ostankom u Barceloni, odbio je i bogatu ponudu iz Kine samo da se izbori za minutažu u katalonskom klubu, ali svoju zamisao nije uspio ostvariti.
 
Dolazak u turskog prvoligaša spominjao se i u prošlom prijelaznom roku, ali od toga nije bilo ništa. Veznjak španjolskog prvoligaša spreman je prihvatiti mnogo manju plaću ako bi kod Tudora imao zajamčenu minutažu. 
 
Arda Turan u karijeri je igrao za Manisaspor, Atletico Madrid, a čak šest godina proveo je baš u Galatasarayu, od 2005. do 2011. godine.

Pročitajte više