Interisti ljuti na sebe: Bili smo patetični, gdje nam je nestala hrabrost?

INTEROV niz od sedam uzastopnih pobjeda okončala je Barcelona na Camp Nou i to bez Lionela Messija. Pobjeda španjolskog prvaka 2:0 djelovala je rutinski, a posebno impresionirani bili su igrači talijanskog kluba u prvom poluvremenu što je razljutilo gostujućeg trenera Luciana Spallettija.

"U prvom smo poluvremenu izgledali patetično, podlegli smo njihovom pritisku. To me najviše razočaralo. Toliko smo se borili da stignemo tu gdje jesmo, a na kraju u najvažnijoj utakmici nismo imali hrabrosti kada je lopta bila kod nas."

Presing Barcelone samo je dodatno pogoršao situaciju kod Perišića, Brozovića i društva smatra Talijan.

"Kad god smo osvojili loptu, nismo je mogli zadržati i to je bio glavni problem. Trebaš dodavati loptu oko njihovog kaznenog prostora, stvarati si prostor u kojem možeš igrati. Nismo znali što bismo s loptom, što pokušati, a onda je Barcelona iskoristila prednost."

Ernesto Valverde, lišen usluga najboljeg mu igrača, nije stvarao nikakvu euforiju. Barcelonu ionako u nedjelju čeka El Clasico pa je mir uoči te utakmice nužan.

"Messi nam uvijek nedostaje kada ga nema, ali moramo i bez njega pobjeđivati. Sretni smo zbog rezultata, Inter je bio težak protivnik. Rafinha je uvijek spreman, znali smo što nam može donijeti"

Pročitajte više