Iranac pokušao saltom izvesti aut pa se spektakularno spetljao

Foto: Screenshot

IRAN JE u srijedu izgubio od Španjolske 1:0 u 2. kolu skupine B, ali je odigrao dobru i hrabru utakmicu.

Iako je Španjolska u nekim trenucima imala i više od 80 posto posjeda lopte, Iranci su imali dvije velike prilike iz kojih su mogli šokirati Španjolce. U završnici utakmice pokušavali su očajnički izjednačiti, a Milad Mohammadi je u zadnjoj akciji susreta krenuo ubaciti aut.

Kratko se pomolio, pogledao prema nebesima i nekoliko puta poljubio loptu. Nadao se pomoći više sile ne bi li Iran došao do boda pa se uzdao da će začarati Španjolce spektakularnim izvođenjem auta. Mohamadi se zaletio i želio saltom ubaciti loptu u kazneni prostor, ali je doskočio metar ispred aut linije i potpuno pogriješio. Video možete pogledati na ovom LINKU.

Nakon toga se dignuo kao da se ništa nije dogodilo i bacio loptu nekoliko metara udaljenom suigraču, ali akcija je završila loše za Irance. Momčad Carlosa Quieroza za prolazak u osminu finala u zadnjem kolu mora pobijediti Portugal.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko prvenstvo u Rusiji, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag SP 2018

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više