Ispada li Modrić iz prvih 11 za susret s Liverpoolom u Ligi prvaka?

Foto: Profimedia

REAL MADRID je sinoć u 22. kolu La Lige pobijedio Osasunu u gostima 2:0 i došao na pet bodova od Barcelona koja danas igra kod kuće s Cadizom. Ancelottijeva momčad slomila je tvrde domaćine tek u završnici utakmice golovima Valverdea u 78. i Asensija u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Real već u utorak čeka jako težak ispit. U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka gostuje na Anfieldu protiv Liverpoola koji nije u naročitoj formi, ali je u Ligi prvaka kod kuće manje-više favorit protiv bilo koga. Carlo Ancelotti ima čitavu sezonu dosta problema s ozljedama, a za Liverpool su mu upitni Karim Benzema i Toni Kroos.

Vraća se Tchouameni, a Camavinga igra sjajno

Benzema će najvjerojatnije biti spreman nakon što je od zadnjih pet utakmica tri propustio zbog ozljede, a nastup Tonija Kroosa se ipak ne očekuje. Aurelien Tchouameni nije igrao protiv Osasune zbog bolesti. Ancelotti ga nije želio forsirati pa se očekuje da će Francuz biti u početnoj postavi Realove momčadi na Anfieldu.

Eduardo Camavinga odigrao je svih zadnjih 900 minuta za Real i postao je nezamjenjiv član postave, što se od njega dugoročno na Santiagu Bernabeuu i očekivalo. Liverpool će, kao i uvijek, igrati visoki presing, za što će osobito Realova vezna linija morati biti spremna.

Kad je imao obojicu zdrave, Ancelotti je rijetko kad u početnu postavu stavio i Camavingu i Tchouamenija. No, Marca piše kako je moguće da obojica krenu na Anfieldu kako bi Real trkački odgovorio na presing Liverpoola.

Modrić će igrati, ali vjerojatno ne od prve minute

To znači da bi Modrić vjerojatno ispao iz početne postave jer bi uz njih trojicu u vezi igrao Fede Valverde, motorički također izuzetno jak igrač. Osim toga, Valverde je strašno jak u ulascima iz drugoga plana, uostalom, ove sezone zabio je već 11 golova.

Ancelotti na raspolaganju ima i Danija Ceballosa koji je ove sezone jako dobar i nije nemoguće da i on počne od prve minute ako Ancelotti Valverdea umjesto u sredinu stavi na desno krilo. Modrić će sigurno sudjelovati u toj utakmici, ali prema pisanju španjolskih medija, teško je očekivati da će igrati od prve minute.

Pročitajte više