Ivanković: Igrali smo na europskoj razini; Vulić nije želio komentirati Rukavinu

TRENERI dvaju najboljih hrvatskih klubova još uvijek su u svađi, pa se sukladno tome nisu zajedno pojavili na press konferenciji kao što je to uobičajeno nakon utakmica, već je bilo unaprijed dogovoreno kako će se pred novinarima prvo pojaviti strateg Modrih, a nakon njega i strateg Bilih.

No, Ivanković je otkrio kako su se danas pozdravili, no nije želio precizirati je li to bilo samo u prolazu ili su se možda i rukovali.  Ali je zato zaključio kako je bolje da pressice budu odvojene jer se onda novinari mogu koncentrirati na jednog trenera i jednu momčad, pa možda u budućnosti možemo očekivati kako će u Maksimiru treneri nakon susreta imati odvojene pressice.

No, da se vratimo večerašnjem susretu.

Branko Ivanković kazao je kako je vrlo zadovoljan rezultatom, ali i igrom svoje momčadi. "Pokazali smo moć i snagu, osobito u prvom poluvremenu. Nažalost, izostala je realizacija, ali veći problem bio bio da nismo uopće stvarali prilike." - rekao je Ivanković dodavši kako je za lošu realizaciju njegove momčadi najveći krivac vratar gostiju Balić koji je bio najbolji pojedinac kod protivnika.

"Igrali smo na europskoj razini, a s vremenom će i realizacija doći. Posebno mi je drago što smo tako odigrali s protivnikom koji nije bilo tko u hrvatskom nogometu" - zaključio je strateg Modrih nakon pobjede nad Hajdukom.

Vulić: Igrao je Hajduk, a ne Rukavina

Trener Splićana Zoran Vulić novinarima je kazao kako su u Maksimir došli po dobar rezultat za uzvrat, te da su željeli ostati neporaženi, no u tome nisu uspjeli. 

"Dinamova pobjeda je apsolutno zaslužena. Ovo je aktivan rezultat koji nam daje velike šanse za uzvrat u Splitu. Nakon prve utakmice favorit je momčad koja je postigla pogodak, ali imamo pravo vjerovati da pred svojom publikom sve možemo nadoknaditi" - rekao je Vulić.

Okupljene je zanimalo i što Vulić misli o igre Ante Rukavine: "Ne komentiram pojedinačno igrače, jer večeras je igrao Hajduk, a ne Rukavina".  

A na upit kako je igrao Hajduk, Vulić je odgovorio: "Na trenutke samo bio zadovoljan. Mogli smo proći bolje, ali i gore".

A.H.
Foto: Index/Mape

Pročitajte više