Jagodić: Moguće da će Dinamo igrati u Splitu, Varaždinu ili izvan Hrvatske

DINAMO je poprilično uzdrmalo upozorenje Uefe vezano uz stanje maksimirskog stadiona. Uefa je posebno začuđenja činjenicom što se u posljednje dvije godine nije ništa napravilo na sanaciji Maksimira.

Moguće je da Uefa ne da zeleno svjetlo za odigravanje utakmica Lige prvaka ili Europske lige, a ne treba niti govoriti što bi to značilo klubu. U Dinamu su ponovo apelirali da Grad riješi ovaj problem. Da situacija nije ni malo ugodna, potvrdio je i Siniša Jagodić, član Uprave zadužen za odnose s javnošću.

"Situacija je alarmantna. Dinamo će napraviti sve kako bi sanirao nedostatke i omogućio igranje utakmica. Ukoliko se to ne dogodi, igrat ćemo na stadionu koji zadovoljava Uefine uvjete. To može biti stadion u Varaždinu, Splitu ili u inozemstvu, ali još prerano razgovarati o tome", kaže Jagodić.

Jučer su mediji prenijeli informaciju da se Željko Kerum, splitski gradonačelnik ponudio dati Zdravku Mamiću dva milijuna kuna koji su potrebni za sanaciju (danas je Kerum tu informaciju).

"To je hvale vrijedna inicijativa, ali bismo u prvi plan ipak stavili Grad Zagreb koji je vlasnik stadiona. Sve opcije su otvorene, vidjet ćemo kako će se situacija razvijati", zaključio je Jagodić.

Pročitajte više