Je li ovo najgenijalniji košarkaški potez godine? Pogledajte što je napravio Teodosić

Foto: Screenshot SK

VIRTUS iz Bologne je večeras kao gost s 89:62 razbio Reggianu u 19. kolu prvenstva Italije, ali nakon utakmice nitko ne priča o konačnom rezultatu već samo o čarobnom potezu košarkaškog genijalca Miloša Teodosića.

Srpski as je još jednom dokazao kakav je majstor, a na svojoj koži u to se uvjerio i nesretni košarkaš Reggiane Leonardo Candi.

Teodosić je ušao u reket, a Candi ga je na prvi pogled dobro pokrivao. Izgledalo da je srpski play blokiran i da neće imati rješenja kako spasiti ovaj napad. A onda je uslijedila košarkaška čarolija.

Teodosić je sam sebi dodao loptu iz ruke u ruku, sve to iza Candijevih leđa, dok zbunjeni igrač Reggiane nije imao pojma što se događa. Nakon što je fantastično asistirao sam sebi, Teodosić je ležerno zabio, a ovaj potez postao je hit na društvenim mrežama.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ ČUDESAN POTEZ TEODOSIĆA

Miloš Teodosić jedan je od najvećih europskih majstora košarke u posljednjih 10, 15 godina, a koliko je dobar najbolje govore riječi Kevina Duranta.

Naime, nedavno je jedna talijanska košarkaška stranica na Instagramu objavila kompilaciju najboljih poteza Miloša Teodosića u dresu bolonjskog Virtusa, a taj je video komentirao i Durant.

''Najbolji asistent s kojim sam ikad bio na terenu'', napisala je NBA zvijezda, a taj je komentar imao najviše lajkova i odgovora.

Durant i Teodosić su igrali jedan protiv drugog dok je Srbin nosio dres LA Clippersa, a jedan protiv drugog su nastupili i u finalu olimpijskog turnira u Riju 2016. Tada je Teodosić izveo potez koji je očarao Duranta.

Pročitajte više