Jeličić: Tri igrača su često osporavana. Danas su pokazali koliko vrijede

Screenshot: HRT

HRVATSKA je pobijedila Kanadu 4:1 u drugoj utakmici grupne faze Svjetskog prvenstva u Kataru, a svoj komentar na taj susret dao je Joško Jeličić, stručni komentator HRT-a. Jeličić je posebno istaknuo trojicu igrača za koje smatra da su nepravedno osporavani.

"Ne možemo reći da je pobjeda bila laka, ali došle su stvari na svoje. Ova naša ekipa je pokazala da kad je najteže, zna biti ono što je. Ja ću se posebno osvrnuti na trojicu igrača koji su često osporavani. Vjerojatno su se u prvih 15 minuta već izvukli mačevi", rekao je Jeličić pa nabrojao igrače:

"Prvi je Josip Juranović. Ja sam oduvijek govorio da je momčad iznad svega i da može kompenzirati svaki pojedinačni nedostatak. On nije krivac za prvi gol, kriv je Gvardiol koji nije izašao i pokrio. Drugi je Mateo Kovačić, kojeg smo često prozivali i koji je danas pokazao što ima u nogama.

Treći je Andrej Kramarić, svi ga osporavaju. Ovaj lažnjak Milleru... L4 (kralježak op.a.) mu je otišao, to je vanserijski potez. Čestitke svima, ali jako mi je drago zbog te trojice momaka." Kasnije u emisiji Jeličić je dodao da ga je Kramarić golom podsjetio na Šukera i naglasio da je Kramarić devetka svih devetki.

Pročitajte više