ufc

Jon Jones uhićen u Las Vegasu par sati nakon što je ušao u UFC-ov Hall Of Fame

Foto: Guliver Image

JON JONES uhićen je u Las Vegasu u petak rano ujutro samo nekoliko sati nakon što je ušao u UFC-ov Hall Of Fame.

Bivši UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji uhićen je zbog prijavljenog nasilja u obitelji i navodne provale u automobil. Detalji nisu poznati, no Jones se nalazi u 12-satnom pritvoru uz jamčevinu od 8000 dolara.

"Još saznajem sve pojedinosti slučaja pa ne mogu ništa komentirati. Moram prvo razgovarati s njim pa ću onda vidjeti što vam mogu reći", rekao je njegov savjetnik Richard Schaefer za ESPN.

Jones odavno ima problema sa zakonom. Prije godinu dana je uhićen također zbog nasilja u obitelji i vožnje pod utjecajem alkohola. Pet godina ranije uhićen je u Albuquerqueu u New Mexicu zbog izazivanja prometne nesreće i bijega s mjesta događaja pritom ozlijedivši trudnicu.

Jones je večer prije ušao u Hall Of Fame kao jedan od najboljih boraca u povijesti organizacije, koji je praktično neporažen. Jedini poraz upisan mu je protiv Matta Hamilla zbog diskvalifikacije, ali naknadne analize pokazale su da je sudačka odluka bila kriva.

Na ceremoniji ulaska u HoF Jones je rekao da se veseli povratku u ring u kojem nije bio od veljače prošle godine kad je pobijedio Dominicka Reyesa. Nakon toga je prepustio titulu jer je prešao u tešku kategoriju i čeka sljedeću borbu, najvjerojatnije s Francisom Ngannouom.

Pročitajte više