Junak Stevanović: Htio sam se ostaviti rukometa

Screenshot (Youtube)

IVAN STEVANOVIĆ junak je hrvatske rukometne reprezentacije koju je odveo na Olimpijske igre. Čudesnim obranama zaustavio je Norvešku u odlučujućoj utakmici za plasman u Rio.
 
"Dobro smo otvorili utakmicu u obrani, ja sam pohvatao sve što sam morao, nešto što i nisam morao i eto, super za nas. Poveli smo 5:0, 6:1 i praktički je utakmica završila prije nego je počela", rekao je za Dnevnik Nove TV Stevanović, koji je u reprezentaciji debitirao tek s 33 godine.
 
"Bilo je i teških godina i situacija kad sam se htio ostaviti rukometa, ali izdržao sam, sreća me malo pomazila, ozljede zaobišle i evo sad sam tu."
 
"Nadam se borbi za medalje"
 
Proslavio se na Europskom prvenstvu u Poljskoj početkom godine.
 
"Ja sam bio tamo da pomognem Mirku Aliloviću, da zajedno izvučemo turnir zajedno. Sad sam se našao u malo drukčijoj ulozi. Vidjet ćemo, daleko su Olimpijske igre, imaju još puna dva mjeseca do početka priprema. Treba ostati zdrav, a onda odigrati dobar turnir i nadam se da ćemo i tamo uspjeti ući u borbu za medalje."
 
"Bit će teško protiv PSG-a"
 
Sa Zagrebom ga u četvrtfinalu Lige prvaka očekuju okršaji s PSG-om.
 
"Oni su vjerojatno ekipa koja ima najviše svjetskih zvijezda, sigurno će nam biti teško. Kući smo pokazali da možemo s njima, mislim da smo izgubili dva razlike, nadam se da možemo u Areni pružiti jednu dobru partiju."
 

Pročitajte više