Juveove rezerve najjače su u Italiji, Bolognu bi morali proći

INDEX i BetPlace.net svaki dan donose vam analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Coppa Italia natjecanje je uglavnom rezervirano za rezervne igrače svih klubova iz Serie A, stoga ne čudi da ga posljednjih godina osvajaju one momčadi koje imaju najširu klupu. Ove sezone upravo je zato jedan od glavnih konkurenata za naslov Juventus koji će prvu utakmicu Coppe odigrati protiv Bologne, momčadi koja je jedna od rijetkih koja im je ove sezone uzela bod na novootvorenom Juventus Stadionu. Conte želi naslov, što nije ni čudno kada se zna dugogodišnja suša trofeja. Bez obzira na to, igrati će oni koji rijetko nastupaju u Serie A, no kada se zna da kod Juventusa velikani poput Tonija, Amaurija i Iaquinte u prvenstvu ne mogu doći ni do klupe onda je jasno o kakvoj se megamomčadi radi. Problema s ozlijedama imaju vrlo važni Pirlo, Vučinić i legendarni Del Piero, no to naravno ne znači da ćemo protiv Bologne vidjeti slabi Juventus. Baš naprotiv, u momčad se vraćaju Krasić i Quagliarella, a u vezi će Pirla ponovno zamijeniti Pazienza koji ga je odlično mijenjao i u posljednjoj prvenstvenoj utakmici. Na golu će umjesto Buffona biti Storari koji je svojim obranama Sampdoriju doveo do kvalifikacija za Ligu prvaka pred dvije godine.

Bologna je uzela bod Juventusu, no ove sezone su rijetko uzimali bodove. Iza njih su na tablici Serie A tek davljenici Cesena, Lecce i Novara i sigurno nitko u klubu s igračkim kadrom koji je po imenima vrlo jak, nije zadovoljan aktualnom situacijom. Od početka sezone klub je dobio i novog trenera, a umjesto Bisolija momčad u posljednjim kolima vodi Pioli. Otkako je on stigao u klub momčad je počela skupljati bodove, no još uvijek se čeka da Bologna proigra. Posljednja pobjeda protiv Siene je upravo pokazatelj tog trenda. Uzeta su tri boda, no ponovno se nije vidjelo mnogo igre kod Bologne. Kako je za Bolognu ključno da zadrže status prvoligaša, očekuje se masovni „turnover“ u momčadi što znači da će zaigrati gotovo identična momčad onoj koja je u šesnaestini finala Coppe izbacila drugoligaša Crotonea. Najbolji napadač momčadi i ključni igrač Di Vaio nije ni otputovao u Torino, a Pioliju će osim njega nedostajati i nekoliko važnih defanzivnih karika. Ozlijeđeni su Antonsson, Vitale i Cherubin, a suspendiran je Rickler.

BetPlace.net preporučuje:

Svaka čast boljim rezultatima Bologne otkako je u klub stigao Pioli, no ovdje je bitno samo koliko je motiviran Juventus. Ukoliko je vjerovati Conteu, oni su iznimno motivirani i žele osvojiti naslov. Imaju najjače rezerve u ligi i morali bi bez imalo problema slaviti protiv Bologne u ovom susretu.

>>> Detaljnije analize potražite na BetPlace.net

Pročitajte više