Kalinić bacio kapetansku traku Jarniju pod noge

NAKON što je Jarni zbog isključenja Balića u 21. minuti povukao Kalinića s terena, ovaj mu je "uzvratio" bacanjem kapetanske trake pod noge.

Nakon dvostrukog isključenja na uzvratnoj utakmici finala Hrvatskog nogometnog kupa na Poljudu, kada su iz igre izašli Dinamovac Hrvoje Čale i Hajdukov vratar Vladimir Balić, trener Hajduka Robert Jarni bio je prisiljen mijenjati napadača za vratara.

Iz igre je Jarni izvadio kapetana Nikolu Kalinića, a od 21. minute u igru je ušao Miro Varvodić. Trenerova procjena da u igri ostavi Antu Rukavinu razljutila je toliko Kalinića da se ovaj počeo derati "Zašto ja", što se moglo čuti i na tribinama Poljuda. Nakon toga, Kalinić je demonstrativno bacio kapetansku traku pred Jarnija te zaobišao svoga trenera. Ne zna se još uvijek epilog ovog incidenta.

Mladom napadaču Hajduka, koji je najbolji stijelac svoje momčadi i ima tek 19 godina, sigurno ne priliči takvo ponašanje, pogotovo kada se zna da su njega i druge igrače došli gledati brojni strani nogometni menadžeri.

Kalinić se nakon susreta ipak ispričao putem medija zbog nepromišljenog poteza.

"Žao mi je zbog nesportskog poteza, ispričavam se svojim navijačima. To se više nikada neće ponoviti." - rekao je Kalinić za Glas Dalmacije.

D.R.
Foto: V.G.

Pročitajte više