Kapetan Partizana: Bolje da smo dobili skupinu smrti

PARTIZAN je nakon sedam godina preko Anderlechta izborio Ligu prvaka. 2003. partizanovci su igrali u skupini s Realom, Portom i Marseilleom i na kraju završili na posljednjem mjestu s tri boda iz tri remija. Danas su im kuglice u Monacu donijele Arsenal, Šahtar i Bragu, čime je zadovoljan strateg Aleksanadar Stanojević.

"Arsenal je favorit u skupini, vrlo atraktivna momčad. O Šahtaru i Bragi ne bih trošio riječi jer smatram da su jaki protivnici i da je potrebno biti maksimalno oprezan i koncentriran", prenosi B92 izjavu Stanojevića.

Za razliku od trenera, Mladen Krstajić nije bio previše zadovoljan ždrijebom.

"Protivnici su nam jaki, ali nisu dovoljno atraktivni. Svi će očekivati da prođemo dalje, bolje da smo izvukli skupinu smrti. Sad je na nama da pokažemo da se možemo ravnopravno boriti u Ligi prvaka", izjavio je Krstajić.

Saša Ilić bio je član momčadi koja je prije sedam godina igrala Ligu prvaka.

"Moglo je bolje, moglo je i gore, ali imamo šanse dočekati proljeće u Europi. Trebamo ponoviti igru kao protiv Anderlechta. Braga je vrlo ozbiljna momčad, 2003. nam je bilo najteže protiv Portugalaca. Arsenal je među pet najboljih momčadi u Europi", kaže Ilić.

Brazilac Cleo koji je najzaslužniji što je Partizan u Ligi prvaka rekao je:

"Želimo napuniti stadion na svim utakmicama i pružiti radost našim navijačima. Nikad ne obećajem golove, ali u svakoj utakmici želim zatresti protivničku mrežu."

Pročitajte više