Katalonci tvrde da u Realu traje sukob klanova: Modrić i Bale predvode rat protiv Ronalda?

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON poraza u El Clasicu (2:3) ponovno se priča o sukobima u Realovoj svlačionici. Još ranije su španjolski mediji otkrili da tamo postoje klanovi, a sada su se igrači navodno okrenuli protiv prve zvijezde momčadi.
 
Diario Gol, katalonski medij koji s vremena na vrijeme voli bocnuti Madriđane, doznaje da su igrači nezadovoljni nastupima i zalaganjem Cristiana Ronalda, aktualnog osvajača Zlatne lopte.
 
"Svi se slažu da je derbi Reala i Barcelone prelomio trenutak kada je Ronaldo promašio prazan gol nakon dodavanja Marca Asensija", pišu Katalonci.
 

 
Navode da je protiv Ronalda takozvani Baleov klan, odnosno uz Velšanina još Luka Modrić, Toni Kroos, Isco, Mateo Kovačić, Alvaro Morata i Lucas Vazquez.
 
"Svi se oni slažu da je Ronaldova karijera u padu. Postao je osrednji igrač, a ako i dalje bude glavni u Realu, mogli bi ostati bez ijednog naslova. Igrači vjeruju da će igrati bolje bez sebičnog čovjeka koji samo gleda svoje brojke."
 
Još ranije su neki od tih igrača navodno tražili razgovor s predsjednikom kluba Florentinom Perezom i naveli mu probleme koje imaju s Portugalcem. 
 
Real do kraja sezone očekuje velika borba s Barcelonom za naslov u Primeri, a u Ligi prvaka Ronaldo i društvo brane titulu prvaka.
 

Pročitajte više