Keane: Van Dijk ne smije zaboraviti da igra za klub koji ima jednu titulu u 30 godina

Foto: EPA

JUČERAŠNJI derbi 17. kola Premiershipa između Liverpoola i Manchester Uniteda završio je bez golova, a to se posebno nije svidjelo stoperu Liverpoola Virgilu van Dijku. Nizozemac je nakon utakmice kritizirao defenzivni pristup momčadi Erika ten Haga. Na pitanje je li frustriran zbog rezultata, Nizozemac je ispalio brzi odgovor i bocnuo rivala.

"Jesam, definitivno. Samo je jedna ekipa danas pokušavala dobiti utakmicu. Nažalost, nije se dogodilo. Želimo dobiti svaku utakmicu, posebno protiv ekipe poput njih. Frustrirajuće je jer smo bili superiorni u svim aspektima, dok su nam oni samo iz kontranapada pokušavali naškoditi. Na kraju slave bod, a mi smo njim nezadovoljni", rekao je Van Dijk, a u emisiji na Sky Sportsu mu je odgovorio Roy Keane, legendarni veznjak Uniteda:

"Očito je da iz njega izlazi puno arogancije kad tako omalovažava Manchester United. Treba ga podsjetiti da igra za klub koji je osvojio jednu titulu u trideset godina. United je u teškoj situaciji, baš kao što je Liverpool bio dugi niz godina. Tako da mu se možda ta arogancija danas obila o glavu. Treba se podsjetiti odakle dolazi. Jedna titula u 33 godine? Rekao je da su se igrači Uniteda nabrijali zbog boda i da je samo jedna ekipa došla igrati. Da, dolazio sam na Anfield puno puta s Unitedom kada je Liverpool bio u teškoj situaciji i bio zadovoljan remijem. Suština je da je najvažniji rezultat", rekao je Keane.

Pročitajte više