Kek: Moramo ići na glavu protiv Dinama

Foto: Screenshot

RIJEKA će sutra od 19 sati na Rujevici dočekati Dinamo u derbiju petog kola Prve HNL. Momčad Matjaža Keka uzdrmana je nakon poraza u prošlom kolu kod Osijeka (1:0), a protiv zagrebačke momčadi morat će bez Marka Vešovića, koji je dobio crveni karton u Gradskom vrtu. 

Dinamo je trenutačno prvi s deset bodova i ima jedan više od Rijeke. 

> DINAMO ČEKA PAKAO Ostalo samo 200 ulaznica, Rijeka poslala poruku navijačima

"Igraju dva kluba koji su posljednjih godina najveći rivali. Sigurno da nam u ovoj situaciji predstoji neizvjesna utakmica, ali susret koji nosi izazov i suparnika kojega poštujemo i cijenimo. Čeka nas izazovan derbi koji iziskuje prave pripreme. Veseli pun stadion, još kada dolazi ovako jak protivnik to znači da moraš dati sve od sebe. Dinamo je jedan od jačih suparnika koji je u posljednje vrijeme stigao na Rujevicu. Siguran sam da ćemo naći 11 igrača koji će ići na glavu za ovaj klub jer jedino tako možemo funkcionirati. I kada je najteže moramo biti zajedno", poručio je Kek. 
 

 
Dinamo nije svladao Rijeku na Rujevici u posljednjih šest utakmica, uz četiri remija i dva poraza, a aktualni hrvatski prvak želi nastaviti pozitivnu seriju protiv rivala s Maksimira.  
 
"Ovo je derbi koji svi očekujemo. Ovo je utakmica u kojoj ne treba dodatan motiv. Znamo da će biti pune tribine i dati nam podršku, moramo samo biti onakvi kakvi smo bili dosad. Zaboraviti na poraz u Osijeku i okrenuti se novoj utakmici. Nitko ne može imati veću motivaciju od nas", zaključio je Josip Elez.

 

Pročitajte više