Kepčija: Jedan dan iz vedra neba mi se javio Zoran Mamić i pitao za Jaira

HAJDUK je početkom listopada odbio bogatu ponudu Dinama za Jaira. Klub iz Maksimira je službeno ponudio 2,7 milijuna eura plus Atiemwena, no Splićani tu ponudu nisu željeli prihvatiti. Tu informaciju nam je tada potvrdio klub.

Iz kluba su nam rekli kako je ponuda stigla tijekom večere, a sportski direktor Ivan Kepčija je o svemu obavijestio Nadzorni odbor. Klub je brzo odlučio da Jairo ostaje u Hajduku.

Hajdukov sportski direktor Ivan Kepčija je uoči utakmice sa Šibenikom komentirao neodlazak Jaira u Dinamo.

''Jedan dan iz vedra neba sam dobio poziv od Zorana Mamića s verbalnim iskazivanjem interesa za Jaira. Na prvu sam rekao 'ne', ali i 'daj da prenesem u klubu da razgovaramo'. Na kraju smo odlučili da to nije situacija u koju bi mi trebali ići, pojačati našeg rivala i oslabiti svoju momčad. Zahvaljujem igraču i njegovom agentu koji su pokazali puno razumijevanje. Znate i sami da u tim situacijama igrači znaju vršiti pritisak na klub štrajkanjem i nekakvom ljutnjom, ali oni su se gospodski ponijeli. Nije bilo ni trunke problema što smo mi odlučili tu ponudu odbiti'', kazao je Kepčija za Dalmatinski portal.

Pročitajte više