Kerum o Špacinom nasljedniku: "Ne treba strani trener, ima dovoljno naših bez posla"

TKO ĆE naslijediti Špacu, pitali su danas novinari i splitskog gradonačelnika Željka Keruma. "Neka se svak bavi sa onim šta zna, Hajduk je gradska firma, ali postoje i Uprava i Nadzorni odbor, nadam se da će donijeti dobre odluke. Ja imam i previše svog posla, a postoje i oni koji su stručni u toj branši", izvukao se Kerum iz polemike.

Reja nije ništa koštao

Ipak, dvojba da li strani, da li domaći stručnjak, za njega ne postoji. "Neka bude domaći, ne treba strani, ima dovoljno naših bez posla. A i teško je sad nać ka onog Talijana koji nije ništa košta", ocijenio je Kerum situaciju na tržištu.

U Banovini se danas družio sa izraelskim poslovnim ljudima, koje su radi ulaganja u Split i Dalmaciju doveli Dragan Primorac i Jako Andabak. Hoće li možda izraelski izbornik Luis Fernandez na Hajdukovu klupu? Nešto se spominjalo da je Kerumov favorit, a evo, danas, stigli i Izraelci. "Ja čovjeka ni ne znam", pravio se nevješt Kerum.

Andabak nije spominjao Šuška

Andabaka su odmah pitali za Šuška. Član Hajdukovog Nadzornog odbora oštro se ogradio. "Nisam ga spominjao Svaguši. Nemam favorita. Neka Uprava nađe kandidata, pa kad dođe pred Nadzorni odbor, onda ćemo valjda imati dovoljno informacija da odlučimo", kazao je Andabak.

Pročitajte više