Khabib šefu UFC-a: "Tvoja sreća da si mi dao pojas, znam gdje parkiraš"

Foto: Instagram

KHABIB NURMAGOMEDOV ipak će zadržati svoj pojas prvaka lake kategorije nakon što ga je obranio prošlu subotu protiv Conora McGregora.

U jednoj od najiščekivanijih UFC borbi u povijesti, Khabib je bio bolji borac u tri od četiri runde te je pobijedio na način da je natjerao Irca na predaju zbog gušenja. Ipak, cijeli MMA svijet više priča o kaosu nakon borbe kada je Nurmagomedov iskočio iz kaveza i započeo opću tučnjavu s McGregorovim timom. 

Dana White je u razgovoru za TMZ otkrio kako će UFC vjerojatno suspendirati Nurmagomedova zbog kaosa nakon borbe. Također, otkrio je kako mu prijeti oduzimanje cijelog honorara jer je događaj UFC-a u Las Vegasu bio pod regulacijom atletske komisije savezne države Nevade.

"Oni su trenutno zadržali Khabibov cijeli honorar i govori se da će ga zadržati za stalno. Mislim kako se to ne bi smjelo dogoditi, mislim da trebaju uzeti četvrtinu milijuna. Khabib će svakako zadržati titulu, iako će biti suspendiran. Bit će suspendiran na četiri do šest mjeseci, ali titula svakako ostaje njegova", rekao je White.

Dagestanski borac jučer je pozirao sa svojim pojasom naslonjen na crni BMW. Fotografiju je stavio na svoj Instagram profil, a uz nju je poslao poruku šefu UFC-a.

'Tvoja sreća da si mi dao pojas jer bih ti razbio automobil. Znam gdje parkiraš'', napisao je Khabib. Crni BMW s fotografije pripada upravo Whiteu.

 

Habib nakon pobjede nad McGregorom Dana White nakon meča Khabib - McGregor

Pročitajte više